Tukimuuri ja muut kivikorirakenteet Parkanosta mittatilaustyönä

Parkanosta käsin palveleva Ikitaito Oy suunnittelee ja valmistaa tukimuurit, nuotiokorit ja monet muut kivikorirakenteet asiakkaiden tarpeisiin. Valmistamme korit käsityönä, toimitamme ne asiakkaalle ja hoidamme yleensä myös korin asentamisen paikalleen. Tarvittaessa saat meiltä myös tyhjät korit täyttöohjeineen.


Kivikorien hinnat ovat alkaen 180 euroa. Korin hintaan lisätään toimitusmaksu, joka riippuu tuotteen painosta ja toimituskohteesta. Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous sähköpostitse – lähetämme hinta-arvion ripeästi!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Laadukkaat kivikorit käsityönä

Kivikorimme ovat todella tukevia, joten ne sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Korit valmistetaan sileästä 6,5 mm teräslangasta hitsaamalla. Korien sisällä on hitsattuna poikki-/ristituet 8 mm teräksestä. Silmäkoko verkossa on 60 mm vaakaan ja 150 mm pystyyn lankajaolla. Tarvittaessa tehtävä kuumasinkitys kivikoreille tapahtuu vasta, kun korit on hitsattu loppuun asti. Koreihin ei siis jää saumoja ilman sinkkiä.

Kivikoreja myydään sekä tyhjänä että valmiiksi kivillä täytettynä. Täytetyt korit täytetään jo tehtaamme tiloissa asiakkaan valitsemilla kivillä. Täyttö tehdään käsityönä, sillä haluamme että lopputulos on siisti. Kivikoriin ei jää ulostulevia kiviä eikä isoja koloja.

Tutustu kivikoreihin kuvagalleriassa

Täysien kivikorien asennuspalvelu kuuluu hintaan

Kivikorit sopivat piharakentamiseen esimerkiksi aidoiksi, tukimuureiksi, koristeiksi tai vaikkapa kukkapenkkien reunustajiksi. Valmistamme ne asiakkaan toivomien mittojen ja muotojen mukaan.
Toimitamme kivillä täytetyt korit asiakkaan toivomaan kohteeseen. Asennamme ne nosturiautolla valmiin perustan päälle aidaksi tai tukimuuriksi. Täysien kivikorien asennuspalvelu kuuluu hintaan, mutta rahdin hinnasta sovitaan aina erikseen.
Käymme mielellämme paikan päällä asiakkaan luona tutustumassa kohteeseen myös etukäteen. Voimme suunnitella tuotteet yhteistyössä kanssasi – näin varmistamme näyttävimmän ja toimivimman lopputuloksen.

Hinnasto