Toimitamme kivikoriaidat ja muut kivikorielementit Parkanosta ympäri Suomen

Vuonna 1992 toimintansa aloittanut Ikitaito Oy valmistaa kivikoriaitoja ja muita kivikorielementtejä asiakkaille eri puolilla Suomea. Perheyrityksemme taival on ollut pitkä ja monipuolinen. Vuodesta 2012 olemme kuitenkin erikoistuneet etenkin kivikoriaitoihin ja -muureihin sekä nuotiogrilleihin. 


Yrityksellämme on Parkanossa laajat 1 300 m²:n tuotantotilat, joista toimitamme kivikoreja joustavasti koko Suomeen. Palvelemme ripeästi, joten voit uudistaa piha-alueesi ilmeen nopeallakin aikataululla. Kun olet tehnyt tilauksesi, toimitamme täydet korit nosturiautolla ja hoidamme asennuksen.

Kysy lisää palveluistamme!

Tarjoamme valmiit koriratkaisut ja yksilölliset tilaustyöt

Valmistamme kivikoreja tarpeen mukaan tilaustyönä esimerkiksi yritysten sekä kuntien ja kaupunkien tarpeisiin. Esimerkiksi kiviaidat, tukimuurit, liikenneympyröihin toteuttavat työt ja muut mittojen mukaan valmistettavat työt tehdään yleensä mittatilaustyönä. 

Toteutamme tilaustyöt huolellisesti, joten toimitusaika on tavallisesti noin muutama viikko. Jokainen kori valmistetaan käsityönä perheyrityksemme henkilökunnan voimin. 


Jos tilaat standardikokoisen tuotteen, jota löytyy jo valmiiksi varastoistamme, voimme hoitaa toimituksen saman tien. Teemme ripeästi myös tuotteiden asennuksen paikalleen. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme ja kysy lisää!

Tutustu palveluihin ja hintoihin

Kotimaisilla kivikoreilla ryhtiä ja ilmettä erilaisiin tiloihin ja pihoihin

Käsityökuvake

Käsintehdyt uniikit tuotteet

Uniikit kivikorimme valmistetaan käsityönä laadukkaista, säänkestävistä materiaaleista. Kotimaiset kivikorit sopivat erinomaisesti Suomen olosuhteisiin ja suomalaiseen maisemaan.

Laatukuvake

Laadukkaat palvelut

Palveluidemme korkean tason säilyttäminen on meille tärkeää. Kivikorimme ovat viimeisteltyjä ja tyylikkäitä, ja pystymme joustavasti muokkaamaan koreja erilaisiin kohteisiin sopiviksi.

Perheyrityskuvake

Tuotteiden takana perheyritys

Perheyrityksemme tarjoaa taatusti henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaalle. Kuuntelemme asiakkaita tarkkaan ja valmistamme tuotteet heidän toiveitaan ja näkemyksiään kunnioittaen.